Zpět na články

🍰 Pistáciový cheesecake z tvarohu a pistáciového krému

🍰 Pistáciový cheesecake z tvarohu a pistáciového krému - FitMar.cz

Lahodný, jemný a neuveriteľne jednoduchý. Tento pistáciový cheesecake pripravíš z niekoľkých málo surovín a výsledok ťa milo prekvapí – krásne krémové jadro, jemná pistáciová chuť a možnosť doladiť ho bielou čokoládou a orechmi. Ideálny ako rýchly zdravý dezert pre milovníkov pistácií aj ľahkých cheesecakov.

Náročnosť: Veľmi jednoduché
Doba prípravy: 10 minút + pečenie
Počet porcií: cca 2–4

🛒 Ingrediencie

  • 250 g tvarohu

  • 1 polievková lyžica cukru

  • 2 polievkové lyžice pistáciového krému s bílou čokoládou of FitMaru

  • 2 polievkové lyžice kukuričného škrobu

  • 1 čajová lyžička prášku do pečiva

  • 1 vajce

Postup

  1. Všetky ingrediencie daj do misy a dôkladne premiešaj – vznikne hladké cesto.

  2. Směs nalej do menšej zapekacej misy vymastenej tukom alebo vystlanej papierom na pečenie.

  3. Pečte v rúre predhriatej na 180 °C asi 20–25 minút, kým stred mierne nezhnedne.

  4. Nechajte vychladnúť – cheesecake ešte trochu stuhne.

💡 Tip od FitMar.cz:
Pred podávaním prelejte cheesecake rozpustenými peckami z bielej čokolády a posyp nasekanými pistáciami – sladká bodka, ktorá povýši dezert na slávnostný zážitok.

Zbožňuješ pistácie rovnako ako my? Sleduj náš blog a Instagram @fitmar.cz, kde nájdeš viac receptov s pistáciovým krémom FitMar.cz.

Predchádzajúci ďalšie